Öğrencilerimiz “Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi XIII. Öğrenci Sempozyumu”na katıldılar.

Fakültemiz öğrencilerinden Burak Kazan, Hatice Berber, Beyzanur Tekin ve Merve Maden 21 Mayıs 2019’da gerçekleştirilen “Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi XIII. Öğrenci Sempozyumu”nda katılımcı olarak yer aldılar. Öğrencilerimizden Burak Kazan “Ahlakî Kötülük Problemi Bağlamında Alvin Plantinga’nın Özgür İrade Savunuculuğu”; Hatice Berber “Disiplin Toplumundan Yorgunluk Toplumuna”; Merve Maden “Harezmi’nin Mefatihu’l-Ulûm Eserine Göre Yahudilik” ve Beyzanur Tekin “Yersizleşme Yurtsuzlaşma Çağında Afganistan’dan Türkiye’ye Göç: Zonguldak Örneği” başlıklı tebliğlerini sundular. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.