Fakültemiz 2020-2021 Mezuniyet Töreni Yapıldı!

Küçült Yazı Tipi Büyüt
Fakültemizden 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz için yemin ve kep atma töreni sosyal mesafe gözetilerek yapıldı. 31 Ağustos Salı günü Üniversitemiz tören alanında gerçekleştirilen programa Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyfullah Kara, Üniversitemiz Senatörleri, akademik-idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, diplomalarını alacak öğrencilerin kortej yürüyüşü ile yerlerine geçmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende bu yıl fakülte birincisi olan Cansu Yazıcı mezun öğrenciler adına konuştu. Rektör Yardımcısı ve Dekanımız Prof. Dr. Seyfullah Kara ve Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı açılış konuşmalarını yaparak öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik etti.

Mezun olan öğrencilere diplomaları verildikten sonra Doç. Dr. Salih Aybey eşliğinde mezuniyet yemini edilmesi ve devamında fotoğraf çekimleri ile tören sona erdi.