Dekanın Mesajı

Sevgili öğrencilerimiz,

İlim ve irfan yolunda gelenek ve geleceği birlikte kucaklayarak inançlı, bilgili, alanında yetkin ve üretken ilahiyatçılar yetiştirme idealini hedef edinen fakültemize hoş geldiniz.

Öncelikle zorlu üniversite sınavı sürecinde göstermiş olduğunuz başarı ve fakültemizi tercih etmenizden dolayı sizleri ve ailelerinizi kutluyorum.

Fakültemizin sizlerin akademik açıdan en iyi şekilde yetişmeniz ve öğrencilik hayatının zorluklarını en kolay şekilde aşmanız için üniversitemizin ve şehrimizin imkânlarını en ileri düzeyde kullanmanızı sağlayacağından kuşkunuz olmasın.  Fakültemiz sahip olduğu genç, dinamik ve heyecan dolu kadrosu ile yakın gelecekte hem akademik hem de fiziki ve sosyal açıdan ön sıralarda yer alan bir ilahiyat fakültesi olmayı amaçlamaktadır.

Sizlerin de ilim ve irfan aşığı ilim talebeleri olarak bu fakültenin büyümesinde özel bir yeriniz olacaktır. Eğitiminizi bitirip fakültemizden ayrılırken dolu dolu yaşanmış dört yılın ardından insanlığa ilim, hikmet ve irfan sunabilecek yetkinlik ve yeterliliğe ulaşmış ilahiyatçılar ve öğretmenler olarak iş hayatına adım atacağınıza ve gittiğiniz her yerde fakültemizi en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğinize inanıyorum.

Değerli öğrencilerim,

Fakültemizi kazanarak ailelerinize yaşatmış olduğunuz haklı sevinç için sizleri bir kez daha tebrik ediyor, bu sevincin sürekli olması için Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak bizlerin var gücüyle çalışacağımızı sizlerin ve ailelerinizin bilmesini istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle sizleri ve ailelerinizi kutluyor yeni öğretim yılımızın hepimize hayır ve bereket getirmesini diliyorum.