“İslam ve Kadın” Paneli Düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Fakültemiz tarafından “İslam ve Kadın” adlı panel düzenlendi. Tahir Karauğuz Konferans Salonunda Yrd. Doç. Dr. Nuran Çetin moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde üç panelist yer aldı. Panel kapsamında Öğr. Gör. Nilüfer Ünaldı “Felsefi Gelenekte Kadın İmgesi”, Arş. Gör. Nilüfer Ünaldı “Türkiye’de Din ve Vicdan Özgürlüğü Bağlamında Başörtüsü Sorunu ve Kadın”, Vaize Elif Dağdeviren “İslam’da Kadın” konulu konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Üniversitemiz akademik, idari personelinden ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören panele Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadi Şen de iştirak ettiler.

Panelin sonunda Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadi Şen teşekkür belgesi takdim ettiler.