Kutlu Doğum Haftası Paneli Düzenlendi

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri tarafından 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” teması çerçevesinde Kutlu Doğum Paneli gerçekleştirildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan MEYDAN’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panel Arş. Gör. Adem GÖRMÜŞ’ün Aşr-ı Şerif tilavetiyle başladı.

Panelde İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Salih AYBEY Merhamet Peygamberliğinin Örnekliğinde Ailede Güven, Yrd. Doç. Dr. Bahattin TURGUT Asr-ı Saadetten Günümüze Güven Toplumu ve Yrd. Doç. Dr. Behram HASANOV Toplumsal Alanda Güven konularında konuşmalarını yaptılar.

Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Hakan KUTOĞLU, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz YILDIRIM, Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Kemal BÜYÜKGÜZEL, İl Müftü Yardımcısı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Panelistlerin sunumunun ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu tarafından panelistlere Teşekkür Belgeleri takdim edilerek program sona erdi.