GAZİANTEP İLAHİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİLER!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2016 yılında 20 pilot ilde açılan ve bunlardan biri olan Gaziantep Diyanet Akademi Öğrencileri Fakültemizi ziyaret ettiler.

İlk kez 2016 yılında ilahiyat Fakültesi bulunan 20 pilot ilde açılan ve İlahiyat fakültesinde okudukları dersleri daha da pekiştirmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve İlahiyat Fakülteleri arasında yapılan protokol çerçevesinde Diyanet Akademi Merkezleri açılmıştır. Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bünyesinde de şu an 15 öğrenciyle eğitim-öğretime devam etmekte olan bu akademilerden birini oluşturan Gaziantep Diyanet Akademi Merkezinde öğrenim gören 13 ilahiyat fakültesi öğrencisi kardeş şehir kapsamında iki haftalık kamp amacıyla ilimize gelmişlerdir. Çaycuma ilçemizde kamp yapacak olan öğrenciler Çaycuma ilçe Müftüsü Mahmut Rauf ARCAKLIOĞLU ve beraberindeki hocalarla birlikte Fakültemizi ziyaret ettiler. Akabinde Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Salih AYBEY ile birlikte Sayın Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali AZAR’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretin çok verimli geçtiğini belirten hocalarımız ve öğrenciler, Zonguldak’ta olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler. Ziyaretin sonunda öğrenci ve hocalarımıza fakültemiz yayınları hediye edildi.